Dit zijn volgens ons de favorieten van The Voice of Holland 2020 (2024)

Amusem*nt

Irma Tomas

&nbsp · &nbsp

Dit zijn volgens ons de favorieten van The Voice of Holland 2020 (1)

© Screenshot The Voice of Holland

Sophia Kruithof

Delen

Vrijdag beginnen de liveshows van The voice of Holland. Er zijn nogtwaalf deelnemers in de race. Wij zetten de favorieten voor je op een rijtje.

Sophia Kruithof

De absolute nummer 1 in het rijtje is de nog maar 17-jarige Sophia Kruithof uit het team van Anouk. Sophia zingt zo mooi en breekbaar dat je wel een hart van steen moet hebben om daar tegen bestand te zijn. Ze is een beetje vergelijkbaar met Jim van der Zee (ook al uit het team van Anouk) die in 2018 The voiceop zijn naam schreef. Het moet vreemd lopen wil niet heel Nederland Sophia in z'n armen sluitenen massaal op haar stemmen.

Ayoub Maach

Ali B. heeft als troef Ayoub Maach (19) in zijn team. Ayoub heeft een prachtige stem en weet wat winnen is, hij schreef al eens The voice kids op zijn naam. In de knock-out ronde durfde hij het aan om Halo van Beyoncé te zingen. Daarvoor maakte hij al indruk door samen met kandidaat Kes het eerste Arabische liedje ooit in The voice te zingen: Menak wla meni.

Sanne Huisman

Anouk heeft het sterkste team van dit jaar. Haar team had nogbeter kunnen zijn als ze niet de fantastisch zingende Fleur had weggestuurd en de Amerikaan C.J. had gehouden. Maar gelukkig heeft Anouk nog wel Sanne. De 24-jarige Leidse heeft een dijk van een stem en zong een ontzettende sterke versie van Strong van London Grammar. Die Sanne zou het nog wel eens ver kunnen schoppen.

Tags en meer informatie

Ayoub Sophia Kruithof The Voice of Holland
Alle tips
Tip The Amazing Spider-Man 2 Nu20:27 - 23:19 · Film In The Amazing Spider-Man 2 kan Peter Parker zijn belofte om New Yorkte beschermen tegen het kwaad in praktijk brengen: the Big Apple krijgt te maken met niet één, maar twee levensgevaarlijke superschurken.
Tip Double Jeopardy Nu21:37 - 23:46 · Film Een vrouw belandt in de cel voor demoordop haar man. Als hij nog blijkt te leven, besluit ze hem inDouble Jeopardy alsnogte vermoorden.
Laatste nieuws van TVgids.nl Meer nieuws 12:00 Familie Wildeman uit Een Huis Vol kan geluk niet op 10:13 Tim Hofman heeft spijt van pestgedrag in BOOS: 'Ik zat ernaast. Dat is kut' 09:59 Het Vlaamse programma Het Conclaaf komt naar RTL 09:34 De TV van gisteren: Kijkers mopperen over hemeltergend slecht Oranje 06:47 Vanavond op TV: Over leven, Het perfecte plaatje op reis, The Amazing Spider-Man 2
De tv van gisteren Meer tv 26 jun De TV van gisteren: Kijkers mopperen over hemeltergend slecht Oranje
De nieuwste reviews Meer reviews 29 mei Jeroom Snelders heeft heel goed nieuws voor de fans van LOL: Last One Laughing 27 mei Bekijk als allereerste (en gratis!) nieuwe afleveringen van Dertigers en Prisoner op het Binge Festival
Tip Kopen zonder kijken Nu22:01 - 23:29 · Amusem*nt Gijs en Sophie hebben net hun tweede dochter gekregen en huren een appartement in Amsterdam. Nu hebben ze hun zinnen gezet op Haren of Groningen, maar op de huizen in hun zoekgebied worden ze steeds overboden.Kopen zonder Kijken schiet te hulp.
START The corridors of power Nu22:15 - 23:20 · Informatief Na de Holocaust besloten Amerikaanse leiders genocides en massale wreedheden nooit meer toe te laten. De nieuwe documentaireserie The Corridors of Power onderzoekt waarom dat toch steeds weer opnieuw gebeurde, zoals in Saddam Hoesseins Irak.
Tip 3 faces Nu23:05 - 00:40 · Film In 3 faces zien we Iran door de ogen van, de in Iran verbannen filmmaker, Jafar Panahi.
Tip Mongolian Death Worm Straks23:19 - 01:03 · Film Door olieboringen in de Gobiwoestijn komt een nest levensgevaarlijke superwormen aan de oppervlakte.
Tip Natuur op 2: The green planet Morgen17:10 - 18:00 · Natuur Mensen hebben planten nodig en andersom. Daarom staat de laatste aflevering van Natuur op 2: The Green Planet in het teken van de relatie tussen planten en mensen. Zo is te zien hoe miljoenen bijen aan het werk gaan in een amandelboomgaard.
LIVE Tour de France ploegenpresentatie (m) Morgen18:30 - 20:00 · Sport Met nog twee dagen tot de Tour-start in Florence stellen de ploegen zich voor aan de toegestroomde wielerfans. Grote publiekstrekker is Tadej Pogacar. De Sloveense alleskunner won vorige maand de Giro d'Italia.
Tip King Kong Morgen20:24 - 00:09 · Film Lord of the Rings-regisseurPeter Jackson stak in 2005 het klassieke verhaal over King Kong in een nieuw jasje. Hijhield vast aan het originele verhaal, inclusief het veelbesproken einde.
Tip Het beste van ... Morgen20:25 - 21:15 · Amusem*nt BN'ers halen in Het Beste van...herinneringen op aan Tina Turner. De Amerikaanse zangeres, bekend van hits als Proud Maryen Private Dancer, overleed vorig jaar op 83-jarige leeftijd. Aansluitend is de documentaire Tina te zien.

Toon meer tips

Dit zijn volgens ons de favorieten van The Voice of Holland 2020 (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Wyatt Volkman LLD

Last Updated:

Views: 5746

Rating: 4.6 / 5 (66 voted)

Reviews: 89% of readers found this page helpful

Author information

Name: Wyatt Volkman LLD

Birthday: 1992-02-16

Address: Suite 851 78549 Lubowitz Well, Wardside, TX 98080-8615

Phone: +67618977178100

Job: Manufacturing Director

Hobby: Running, Mountaineering, Inline skating, Writing, Baton twirling, Computer programming, Stone skipping

Introduction: My name is Wyatt Volkman LLD, I am a handsome, rich, comfortable, lively, zealous, graceful, gifted person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.